CASE
Nørager Mejeri

Toft Automation A/S har afsluttet en større opgave for Nørager Mejeri.

Cases: Nørager Mejeri

Mejeriet havde behov for konstruktion og installation af 1 stk. styretavle til en supplerende robotcelle, der håndterer transport af mejeriets produkter på deres intern transport anlæg.

Opgaven var underlagt en stram deadline, hvor Toft Automation A/S udviste stor fleksibilitet. Styretavlen blev installeret og indkørt henover weekenden, til driftstart mandag morgen.

Toft Automation A/S og Nørager Mejeri kan se tilbage på projektet med stor tilfredshed, hvor alle deadlines blev overholdt til punkt og prikke.

Sådan løste vi opgaven

Toft Automation A/S startede en fredag eftermiddag for således ikke at forstyrre den daglige produktion. Vi demonterede de gamle installationer samme dag og lørdag monterede vi den nye tavle med dertilhørende nye installationer. Samme dag, lørdag, afprøvede vi hardwaren og fik kontrolleret at alt fungerede efter hensigten og at anlægget var klar til PLC indkøring den næste dag.

Søndag blev PLC indkørt og kommunikation med robotterne afprøvet således, at vi var 100% klar til opstart mandag morgen.

Hvad siger kunden?

COO:  Nordex Food A/S:  Niels Malling Laursen: Toft Automation A/S beviste igen, at de overholder deres aftaler. Vi havde en stram tidsplan, men alt klappede til tiden, takket være den ekstraordinære indsats fra Toft Automation A/S.

Kan vi hjælpe jer?

Kontakt os på +45 40 16 48 48 eller kontakt@toft-automation.dk

Cases

Få et indblik i hvordan vi løser opgaverne for kunderne, fra start til slut.

Toft automation A/S referencer

Gennem de sidste 25 år har vi løst opgaver for en række både små, store og internationale virksomheder.

Kunderne siger

Send forespørgsel

Vi svarer typisk inden for få timer på hverdage mellem 08.00 og 16.00