CASE
Tagcon

Toft Automation A/S hjalp Tagcon hurtigt op i kadence efter brand

Cases: Tagcon

Tagcon fremstiller byggemateriel til tagdækning, men dét blev der sat en kortvarig stopper for, da virksomheden – inklusiv produktion og lager – brændte ned til grunden en efterårsnat i oktober.

At starte op fra bunden – igen

Én af direktør Thorkild Jørgensens første tanker ved konstateringen af masseødelæggelserne var altoverskyggende: Hvordan får jeg produktionen op at køre hurtigt og effektivt igen? Det imødekom vi hos Tagcon med:

  • Kreativ sparring på det rette setup
  • Montering af styretavler
  • Indkøring af det nye setup
  • Fleksibel og agil leverance

Toft automation A/S: Erfaren leverandør med hurtig reaktionstids og kort proces

En hurtig søgning på Google ledte Thorkild og Tagcon til os hos Toft Automation A/S. Thorkilds førsteprioritet var at finde en erfaren leverandør, der kunne agere øjeblikkeligt på nødsituationen – ikke nødvendigvis at finde en markedsgigant. Og her startede dialogen med os.

Tagcon fremlagde deres ambitioner for deres fremtidige produktion, og herefter søsatte vi straks den fælles mission om hurtigst muligt at få virksomhedens produktion på ret køl igen.

Fra brand og bål til hurtigere og mere driftssikker produktion på få måneder

Blot få måneder efter branden, afsluttede vi montagen af styretavlerne, og produktionen var tilbage på sporet igen. Og på et hurtigere et af slagsen endda. For resultatet af vores sparring og leverance er nemlig en meget mere driftssikker produktion, der nu oveni købet leverer dobbelt så hurtigt og i en bedre kvalitet end før.

Video: Produktionen ruller igen hos Tagcon

Hvad siger kunden?

 ”Jeg er meget imponeret over Toft Automation A/S. Deres fleksibilitet, tilgang til opgaven i en presset situation og den leverede kvalitet er helt unik. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Henrik og Mathias hos Toft Automation”

– Thorkild Jørgensen, Tagcon

Kan vi hjælpe jer?

Kontakt os på +45 40 16 48 48 eller kontakt@toft-automation.dk

Cases

Få et indblik i hvordan vi løser opgaverne for kunderne, fra start til slut.

Toft automation A/S referencer

Gennem de sidste 25 år har vi løst opgaver for en række både små, store og internationale virksomheder.

Kunderne siger

Send forespørgsel

Vi svarer typisk inden for få timer på hverdage mellem 08.00 og 16.00